به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهرنوشت، عباس باغی؛ مدیر زیست، فناوری و سیستم های پیشرفته پارک علم و فناوری یزد در این مراسم گفت: در تولید این محصول از فرآورده دریایی استفاده شد که در حوزه پزشکی کمتر به این موضوع توجه می شود.
وی با اشاره به ارزش افزوده این محصول به عنوان یک مزیت نسبی در کشور افزود: محصول لوازم آرایشی و بهداشتی به دلیل ارزآوری با قیمت های بالا وارد بازار می شود.
به گفته وی کارشناسان در تولید این محصول از فرآورده های داخلی استفاده کردند، محصول آرایشی و بهداشتی که از خارج وارد می شود به علت استفاده از برخی ترکیب های شیمیایی عوارض جانبی برای مصرف کنندگان به همراه دارد.
باغی افزود: بخش زیست فناوری پارک علم و فناوری یزد در حوزه های مهندس پزشکی، دارویی، تولید محصول آرایشی و بهداشتی، پلیمر، نفت و گاز فعال است و حدود ۹۸ شرکت زیرمجموعه این پردیس قرار دارد که گردش مالی این شرکت ها ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان است.
همچنین الهام نوربالا؛ مدیرعامل شرکت دانش بنیان یادشده با بیان اینکه این واحد در حوزه لوازم آرایشی و بهداشتی از سه سال قبل فعالیت خود را در پارک علم و فناوری یزد واقع در کارخانه قدیم اقبال یزد آغاز کرد، اظهار داشت: محصولی که امروز رونمایی شد، ضد چروک ،آب رسان و ضد لک است که در تولید آن از جلبک دریایی استفاده کردیم .
وی با بیان اینکه این شرکت تولید کننده جلبک دریایی از سال ۱۳۹۵ است، افزود: واحد یادشده در زمینه های مختلف از جمله جلبک دریایی به ویژه در تهیه محصول آرایشی و بهداشتی و مراقبت از پوست فعالیت دارد.
نوربالا خاطرنشان کرد: برای تولید محصول یادشده حدود ۲ سال زمان صرف و تمامی مواد اولیه آن از داخل کشور تهیه و تامین شد، هرچند محصول یادشده مشابه خارجی دارد، اما استفاده از جلبک دریایی به عنوان یک کار تخصصی در انحصار این شرکت دانش بنیان قرار دارد.
وی ادامه داد: هم اکنون این شرکت چهار محصول دیگر در دست تهیه دارد و مجوز سیب سلامت را هم دریافت کرد که به زودی رونمایی می شود و در شرایط کنونی تولید یک محصول کاری سخت است امیدواریم از تولید کنندگان در کشور حمایت لازم صورت گیرد.
همچنین محمدمهدی لطفی؛ رئیس پارک علم و فناوری یزد هم با بیان اینکه هم اکنون ۳۳۵ شرکت دانش بنیان در مجموعه پارک مستقر است و حدود ۵۰ شرکت تولیدی نیز در شهرک صنعتی استان یزد فعالیت دارد افزود: به طور متوسط سالانه یک سوم محصول جدید به تولید این شرکت ها یعنی ۱۰۰ محصول جدید اضافه و به بازار عرضه می شود.وی خاطرنشان کرد: این شرکتها در زمینه های فناوری، زیست فناوری، بیوتکنولوژی، طراحی قطعات، ماشین آلات، علوم انسانی و هنر فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری یزد در زمینه های مختلف از شرکت های دانش بنیان حمایت میکند ادامه داد: تسهیلات با نرخ ۱۰ درصد از سوی صندوق پژوهش و فناوری پارک به آنها اعطا می شود.
رئیس پارک علم و فناوری یزد افزود: همچنین شرکت های که در دوره پیش رشد و رشد هستند بعد از پذیرش در پارک حدود ۱۱۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض به آنها پرداخت می شود.