مدیر پژوهشکده علوم تولید مثل یزد ضمن اشاره به این که تا امروز بیش از ۴۵ هزار نوزاد از طریق درمان‌های انجام‌ شده در مرکز تحقیقات باروری و ناباروری یزد به دنیا آمده‌اند، گفت: ۹۰ درصد از هزینه‌های درمان ناباروری توسط دولت و بیمه‌ها پوشش داده می‌شود و زوج‌های نابارور می‌توانند با کمترین هزینه، اقدام به درمان کنند.

به گزارش مهرنوشت، دکتر «علی محمد عبدلی، ضمن تاکید بر این که ۳۰ درصد از علت‌های ناباروری ناشی از عوامل مردانه است، تصریح کرد: ۳۰ درصد دیگر نیز به علل مرتبط با زنان مربوط می‌شود.

وی با اشاره به این که ۲۰ درصد از علل ناباروری مربوط به هر دوجنس است، تصریح کرد: ۲۰ درصد از ناباروی  با علل نامشخص است که ‌امکان دارد به دلیل عوامل ژنتیکی، ایمونولوژیک، یا سایر عوامل محیطی باشد.

عبدلی در خصوص تأثیر عوامل اقلیمی بر ناباروری، ضمن بیان این که عوامل اقلیمی در ناباروری به ‌ویژه در مردان موثر است، تصریح کرد: در این زمینه، تأثیرات آلاینده‌ها در محیط زیست بسیار حائز اهمیت است.

مدیر پژوهشکده علوم تولید مثل یزد با اشاره به این که در استان یزد، آمار ناباروری تقریباً مشابه میانگین کشوری است، خاطرنشان کرد: در این استان ۱۰ تا ۱۵ درصد از زوج‌ها نابارور هستند که برخی منابع این آمار را تا ۲۰ درصد در سطح کشور نیز ذکر کرده‌اند.

عبدلی با اشاره به این که پایه‌گذاری درمان ناباروری در کشور در یزد از سال ۱۳۶۸ آغاز شد، گفت: نخستین نوزاد حاصل از تکنیک‌های کمک باروری به‌ روش آی‌وی‌اف در سال ۱۳۶۹ به دنیا آمد.

وی با بیان این که تا امروز، بیش از ۴۵ هزار نوزاد از طریق درمان‌های انجام‌شده در مرکز تحقیقات باروری و ناباروری یزد به دنیا آمده‌اند، اظهار کرد: بسیاری از روش‌های نوین درمان ناباروری نیز در یزد پایه‌گذاری شده‌اند.

مدیر پژوهشکده علوم تولید مثل یزد تاکید کرد: خوشبختانه در سال ۱۳۷۹، مرکز تحقیقات باروری و ناباروی یزد به عنوان قطب علمی کشور در زمینه ناباروری معرفی شد.