به نقل از خبرگزاری ایسنا یزد، اکرم فداکار مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد صبح امروز دوشنبه ۱۴ آبانماه در نشست با خبرنگاران پیرامون برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: با توجه به سیاست توسعه فناوری اطلاعات در استان، انجام اقدامات ترویجی در این راستا مورد اهتمام است که در این رابطه شاهد برگزاری شانزدهمین نمایشگاه کامیتکس استان یزد خواهیم بود.
وی گفت: شانزدهمین نمایشگاه کامیتکس استان از فردا سه شنبه پانزدهم لغایت جمعه هیجدهم آبانماه با برپایی بیش از ۴۰ غرفه در محل نمایشگاههای بین المللی استان برگزار میشود.
وی افزود: هرچند در این نمایشگاه شاهد عرضه آخرین دستاوردهای این حوزه در بخشهای مختلف اعم از هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال، بحثهای مرتبط با شبکه، سیستهای حفاظتی، سخت افزار، نرم افزار، حوزه تامین مالی، شتابدهندهها، پاویون اختصاصی استارتاپها و نیز پاویون بخش دولت خواهیم بود ولی وجه تمایز این نمایشگاه برگزاری نشستهای تخصصی در راستای نفوذ ICT در بخشهای مختلف و در نهایت ایجاد تحول و شکل گیری اقتصاد دیجیتال خواهد بود.
فداکار ساعات بازدید عموم علاقمندان از این نمایشگاه را بین ساعت ۱۶ تا ۲۱ ذکر کرد و یادآور شد: این نمایشگاه در استان یزد با برند «کامیتکس» در حال برگزاریست و تلاش داریم سال به سال بر کیفیت برگزاری این رویداد بیافزاییم.
وی با اشاره به این که استان یزد در شاخص توسعه یافتگی IDI بعد از استان تهران، رتبه دوم کشور را در اختیار دارد، عنوان کرد: خوشبختانه یزد به لحاظ ظرفیتهای استانی در بعد شرکتها و نیروی انسانی نیز از جایگاه بالایی در کشور برخوردار است.
این مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر از مجموع ۱۷۶ شرکت دانشبنیان استان، حدود نیمی از آنها در حوزه ICT و الکترونیک فعالیت دارند.
«محمد شوری زاده» رئیس سازمان نظام صنفی یارانهای استان با اشاره به عمر ۲۰ سالهی این سازمان در استان، گفت: سازمان نظام مهندسی رایانهای استان یزد هم اکنون بالغ بر ۸۰۰ عضو اعم از شرکتها، فروشگاهها و رسته مشاورین دارد.
وی تاکید کرد: این نمایشگاه در واقع عرضهکننده تمام آخرین دستاوردهای استان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست چرا که به دلایل مختلفی نتوانستهایم حتی تمام فعالان استان در این حوزه را در نمایشگاه امسال گرد هم آوریم.
شوریزاده با بیان این که یزد در کسب مجوز افتا رتبه اول کشور را در اختیار دارد، عنوان کرد: محوریت نمایشگاه امسال کامیتکس، اقتصاد دیجیتال و تحول دیجیتال است لذا علاوه بر غرفههای عرضه محصولات، در این نمایشگاه نشستهایی نیز با هدف آشناسازی قشر دانشآموختگان در حوزه فناوری و ICT در عرصه بازار و اقتصاد برگزار خواهد شد.
وی یادآور شد: یکی از نشستها نیز با حضور بانوان فعال و موفق اقتصادی برای مخاطبان با محوریت انتقال تجربه و اعتماد به نفس و قوت قلب جهت ورود بانوان به عرصه اقتصاد و دانش آفرینی در حاشیه این نمایشگاه برگزار میشود.
«محدرضا علومی» مجری این دوره از نمایشگاه نیز در این نشست عنوان کرد: مهمترین و اولین نکته این نمایشگاه، این است که کامیتکس یزد حاصل یک اتحاد و همکاری صنفی است.
وی گفت: شاخصه دیگر این نمایشگاه، این است که کامیتکس با محتوای «هایتک» برگزار میشود و این یک شاخصه نسبت به دیگر نمایشگاههاست.
به گفته علومی، در این نمایشگاه بیش از ۴۰ غرفه در فضایی به وسعت سه هزار مترمربع دایر خواهد شد و در حاشیه این نمایشگاه نیز ۹ نشست تخصصی برگزار میشود لذا این نمایشگاه صرفاً غرفهداری نیست بلکه با بخشهای مختلف اعم از صنایع، معادن، دستگاهها و شرکتهای دانشبنیانها نشست خواهیم داشت.