به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهرنوشت به نقل از روابط عمومی بهزیستی، علی محمد عطابخش در نشست خبری آنلاین اعضای ستاد مناسب سازی شهری که بمناسبت هفته افراد دارای معلولیت برگزار شد، گفت: در سال ۹۲ تنها ۲۲ درصد ادارات استان یزد برای تردد معلولان مناسب سازی شده بودند اما اکنون این میزان به ۶۰ […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهرنوشت به نقل از روابط عمومی بهزیستی، علی محمد عطابخش در نشست خبری آنلاین اعضای ستاد مناسب سازی شهری که بمناسبت هفته افراد دارای معلولیت برگزار شد، گفت: در سال ۹۲ تنها ۲۲ درصد ادارات استان یزد برای تردد معلولان مناسب سازی شده بودند اما اکنون این میزان به ۶۰ درصد رسیده و امیدواریم با همکاری و هم افزایی دستگاه های مختلف، شاهد تحقق ۱۰۰ درصدی مناسب سازی ادارات یزد باشیم.

وی با اشاره به اجرای طرح شهید رجایی و لحاظ شدن شاخص مناسب سازی دستگاههای دولتی گفت: بهزیستی ناظر بر ارزیابی این شاخص در دستگاههای دولتی است و در حال حاضر دستگاه‌های مختلف دولتی و خصوصی نیز این نهضت را در یزد آغاز کرده اند.

مدیرکل بهزیستی استان یزد با استناد به قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت گفت: طبق این قانون کلیه دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی باید به گونه‌ای ساخته و آماده سازی شوند که قابلیت دسترسی برای معلولان را داشته باشد و این افراد هم مانند شهروندان عادی بتوانند به راحتی از خدمات استفاده کنند.

وی ادامه داد: در سالهای اخیر اقدامات خوبی در هزینه مناسب سازی شهری انجام گرفته است و در سال گذشته به همّت شورای شهر و انجمن معلولان نخاعی بحث گردشگری معلولان شروع شد و نقایص حضور معلولان در شهر مشخص شد به گونه‌ای که بسیاری از بناهای تاریخی استان برای دسترسی معلولان مناسب نیست.

عطابخش با اشاره به استقرار ناظر معلول در شهرداری یزد برای اجرای پروژه های مناسب سازی شهری اظهار داشت: این امر اتفاقی خوشایند در مسیر شناسایی نیازها و مشکلات معلولان برای تردد در سطح شهر است.

وی تصریح کرد: مناسب سازی اکنون فقط برای معلولان ضایعه نخاعی انجام نمی شود بلکه مدیریت شهری وارد فاز مناسب سازی شهری برای نابینایان، ناشنوایان، بیماران اوتیسم و سایر گروه ها نیز شده است.

مدیرکل بهزیستی استان یزد با اشاره به اینکه تاکنون بیشتر مناسب سازی‌ها برای معلولان ضایعه نخاعی انجام شده است، افزود: مناسب سازی‌هایی که برای این گروه انجام می شود، اغلب سایر گروه ها را نیز زیر تحت پوشش قرار می دهد.

وی خاطر نشان کرد: بهزیستی استان آماده همکاری و همفکری با مدیریت شهری برای اجرای پروژه های مناسب سازی است و همه ما امیدواریم ادارات، بخش خصوصی، معابر شهری، پارک‌ها و … برای تردد افراد دچار محدودیت های حرکتی آماده سازی شود تا این افراد نیز بتوانند به فعالیت های اجتماعی خود بپردازند و از خانه نشینی نجات پیدا کنند.