به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهرنوشت، علی زینی وند اظهار داشت: کمک به تکمیل پرونده ها و طرح های نیمه تمام به دلیل نوسانات بازار،جلوگیری از هدر رفت منابع و انحراف در اعطای تسهیلات از مسیر اصلی آن، دغدغه شاخص کمیته نظارت بر ایجاد اشتغال پایدار مناطق روستایی استان یزد قرار داده شده است.
وی افزود: پرداخت تسهیلات تنها بخش اول کار است و ضروریست با تجمیع توانمندی تمام نهادها تلاش کنیم تا فرصت های شغلی پایدار در مناطق روستایی و کمتر برخوردار ایجاد شود که پایش و پیگیری فرآیند دریافت تسهیلات و نظارت بر اجرای طرح ها برای تحقق این هدف اثربخشی بالایی به همراه دارد.
زینی وند با قدردانی از تلاش دستگاه های اجرایی،بانک ها و کمیته نظارت در سرعت بخشی به اجرای طرح های اشتغال روستایی یادآور شد: گزارش های ارائه شده از ۵۵۰ طرح در این زمینه تحقق بالای ۹۰ درصدی در مسیر واقعی فعالیت ها را نشان می دهد.
وی اظهار داشت: لازم است نظارت بر طرح ها با دقت و حساسیت بیشتری دنبال شود و نسبت به انحراف های احتمالی و عدم صداقت در این زمینه با توجه به قوانین و دستورالعمل ها به صورت جدی برخورد و موضوع تا تعیین و تکلیف تسهیلات دریافتی پیگیری شود.
معاون اقتصادی استاندار یزد گفت: اصل ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان بومی هدف اصلی حمایت از سرمایه گذاری و زمینه سازی برای اجرای طرح های اشتغال زا در بخش های مختلف استان است و اشتغال روستایی نیز باید در مسیر این هدف هدایت و به سرانجام برسد.
زینی وند در پایان خاطرنشان کرد: بازدید های میدانی از طرح های اشتغال پایدار روستایی با محوریت کمیته نظارت استان موضوع فعالیت در رسته مورد درخواست و ایجاد فضای کاری در مناطق روستایی را مورد توجه قرار دهند.