مهرنوشت - نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم واگذاری پروژه ها به بخش خصوصی گفت: 28 هزار پروژه عمرانی قابل واگذاری در کشور شناسایی شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهرنوشت، سیدابوالفضل موسوی بیوکی در صحن شورای شهر یزد اظهار داشت: شایسته است تقسیم کاری بین مجموعه در استان یزد صورت گیرد و مسائل شهری و پیرامون آن با شورای شهر باشد و نمایندگان استان نیز کمک کنند.

وی ادامه داد: نمایندگان در سطح ملی پیگیر امور باشند و اگر در مجموعه استان در جایی نیاز به کار و پیگیری بود از حضور و هماهنگی نمایندگان بهره ببرند و هم افزایی بیشتری داشته باشیم.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در خصوص بودجه نیز با توجه به اینکه در کمیسیون ها بند به بند بررسی می شود افزود: بودجه کشور ۴۳۷ هزار میلیارد تومان پیشنهاد شد و مجلس یک عدد کلی را برای ازمان های تابعه دولتی تصویب می کند و اگر مشکلی باشد در تحقیق و تفحص ها بررسی می شود.

وی با بیان اینکه نقطه نظرات مقام معظم رهبری نیز در بودجه رعایت شده است گفت: توجه به بودجه دفاعی کشور و چند مورد دیگر موجب شد تا بودجه مورد بازنگری قرار گیرد.

موسوی بیوکی با اشاره به کاهش ۳۰ هزار میلیاردی در بازنگری بودجه بیان داشت: هزینه های اضافی حذف شده و با توجه به منابع درآمدی در کشور، حدودا ۱۵۰ هزار میلیارد آن از فروش نفت حاصل می شود.

وی اضافه کرد: ۲۱۰ هزار میلیارد تومان که بیش از نیمی از بودجه کل کشور است صرف پرداخت حقوق کارمندان دولت می شود به شرط اینکه فقط در خانه بنشینند و کاری انجام ندهند اما اگر در محل کار حاضر شوند این رقم بیشتر خواهد شد چراکه هزینه های بیشتری در بر دارد.

موسوی بیان داشت: بر این اساس شهرداری ها باید بتوانند با تکیه به بخش خصوصی و برون سپاری فعالیت ها کار را دنبال کنند و مراقب بودجه شهرداری باشند که صرف حقوق و مزایا نشود ضمن اینکه برای بودجه عمرانی هم باید نسبت ۷۰ به ۳۰ رعایت شود در غیر این صورت جای نگرانی است.

نماینده مردم در مجلس بیان داشت: در لایجه بودجه کشور چهار وزارتخانه کلیدی داریم که ابتدا باید بودجه این وزارتخانه ها مورد توجه باشد و در سایر موارد نیز گیر می کنیم و مشکل داریم اما نمی دانم که رکن شهرداری در بودجه چیست لذا شورا برای تصویب بودجه توجه جدی به این موضوعات داشته باشد و بودجه به طور مطلوب ساماندهی شود.

وی میزان بودجه عمرانی کشور را ۶۲ هزار میلیارد تومان برشمرد و گفت: با وضعیتی که در کشور وجود دارد اگر قیمت ها هیچ تغییری نداشته باشد ۱۰ سال طول می کشد تا بتوانیم پروژه ها را جمع کنیم لذا به دنبال واگذاری پروژه های نیمه تمام به بخش خصوصی هستیم.

موسوی تصریح کرد: حدود ۲۸ هزار پروژه عمرانی قابل واگذاری به بخش خصوصی در کشور شناسایی شده که به دنبال پیمانکاری و برون سپاری برای واگذاری هستیم که باید مبتنی بر طرح امایش باشد لذا دقت کافی در خصوص طرح آمایش استان در واگذاری پروژه ها صورت گیرد.